Vintermarathon 2018

Oprettet: 2017-12-15 17:45:26

 .

Gløgg og æbleskiver på lørdag efter løb.

Oprettet: 2017-12-01 08:46:15

 ..

Husk at tilmelde dig Adventsløbet

Oprettet: 2017-11-20 17:17:22

 Tilmeld dig på forsiden 

Walkathon 2017, lørdag

Oprettet: 2017-11-09 21:37:23

Så blev årets Walkathon gennemført og det hele 2 dage i træk.

Lørdag var der 27 deltagere der kl. 08:00 begav sig ud på de 42,2 km. i og omkring Kalundborg.

Vi startede med at gå op ad Hestehaven videre ud ad Gl. Røsnæsvej til Røsnæsvej for at dreje til højre ad Nostrupvej en lettere kuperet start men humøret var højt. Der kunne måske lige anes en lille smule ”utilfredshed” da vi drejede til højre op ad Kallerup Bakkevej -  men op kom vi og gik videre til Raklev kirke hvor turens første stop var. Anja var depotbestyrer med både varm og kold drikkelse, lidt godt til ganen og opmuntrende ord.
Turen gik så via Raklev Høje til Mellemvangsvej og videre til Gåsetoftevej hvor Anja endnu engang sørgede for at der var både mad og drikke til os. Her skal lyde en tak til Meny for de gode sandwich som gav fornyet energi til de sidste lidt over 20 km. Via Kirkestien forbi Tømmerup kirke til Kærby og forbi Rørby kirke via Slagelsevej forbi Ugerløse Gårdbutik for at dreje til højre ved busstoppet og vende næsen mod Bastrup og dagens sidste planlagte stop på ruten – Årby kirke hvor det var blevet tid for Heidi og Pia at være depotbestyrere - et depot som vakte stor glæde hos de nu lidt trætte deltagere. Herefter var det via Lygtebakken til Engvejen for lige at komme forbi Genbrugspladsen på vores vej mod Lerchenborgvej – Via Dokhavnsvej og havnen til Banegården som vi så gik rundt om for at ramme Margrethevej og Nyvangsvej hvor der jo er flot kig til Nyvangskirken – Via Nørre Allé til Stisystemet og Hestehaven ned gennem skoven til klubhuset og så var dagens march gennemført.

Tillykke med gennemført Walkathon dag 1

/Finn

 

Walkathon 2017, søndag

Oprettet: 2017-11-09 20:50:57

Søndag var der 14 som var klar til dagens etape, heraf 13 gengangere fra lørdagen - FLOT

Ruten gik via Strandstien og Rørbroen rundt om Statoil ned i Engvejskvarteret hvor første depot var på Steppevej. Efter lidt drikkelse og noget godt til ganen samt for nogen et toiletbesøg måtte vi videre i samlet flok. Så var det tid til at se Slagelsevej, Holbækvej og Haveforeningen ved Meny, denne gang forbi Anja på Gåsetoftevej videre til Kåstrup Holmevej gennem det grønne område til Mellemvangsvej for at nå Lerchenfeldvej hvor dagens sandwich og vand blev indtaget hos Jens Erik. Her fik vi følgeskab af Peter og Michael fra Meny som havde valgt at få lidt frisk luft sammen med os. Vi gik videre gennem Tranemosen via Vollerup og Kallerup for at ramme Lillesøvej hvor dagens 3. depot var flyttet til det nye Røsnæs Naturrum ved Røsnæsvej. Her ventede Lone med al godt til gane og mave – selv varm chokolade med flødeskum og solskin blev det til. Uha det var et godt hvil.
Alle var nu fyldt med energi – måske der lige var en enkelt eller 2 som skulle hjælpes i gang – men afsted kom vi og via Røsnæsvej, Skambækvej og Klintedalsvej ramte vi Kystvejen og det kunne nu mærkes på tempoet at der ikke var langt igen. Ind igennem Strandhaven og vupti så var vi tilbage i klubben og en stor oplevelse rigere.

Til jer der gik med – tak for jeres opbakning og humør på turen, tak til Meny for frokost begge dage og ikke mindst tak til jer der lagde hus til og jer der servicerede os på rutens depoter.

Tillykke med gennemført Walkathon og på gensyn til Walkathon 2018.

/Finn 

Tilmelding til Royal Run igennem løbeklubben

Oprettet: 2017-11-01 08:50:36

Tilmelding og betaling sker på vores aktivitetsside Kommende løb andre klubber i menuen til venstre.


Husk at der skal foretages en tilmelding og efterfølgende en betaling, før din tilmelding er godkendt.


 

Det er mørkt nu

Oprettet: 2017-10-31 14:00:43

 .

Kalkmineløbet

Oprettet: 2017-10-20 13:40:05

Rigtig mange af klubbens medlemmer har tidligere været med til Kalkmineløbet ved Mønsted og Daubjerg kalkgruber.

Rigtig mange vil også med næste år til løbet som holdes Kristi Himmelfartsdag den 10. maj.

Vil DU også med, så kontakt lige Anja Faarbech enten via facebook, på telefon 60224346 eller e-mail: faarbechs@ka-net.dk

SENEST i løbet af mandag den 23. oktober.

Anja samler oplysninger sammen om alle der vil med og laver en samlet tilmelding, og det skal ikke ske senere end den 23.

Anja ved alt om løbet og om overnatningsmulighederne

Trailtur lørdag den 21.10

Oprettet: 2017-10-20 12:53:15

Lørdag kl 9:30 starter en gruppe - anført af Ricky - fra Natur Rummet (efter golfbanen) på en ca. 15 km trail tur. Kom og vær med.

Let bakketræning torsdag

Oprettet: 2017-09-26 20:27:24

Da det lader til at Lenette og Co slet ikke kan få nok af hård træning, er Finn og jeg blevet enige om at vi prøver en gang "let" bakke-træning på torsdag. Vi ender på ca. 5-6 km totalt, med mulighed for lidt ekstra for de bindegale. Der vil være ekstra point hvis man stiller op i en prikket bjerg trøje. Ole Bille


Se ældre meddelelser her.