Kommende løb - afholdt i 5 Tårns Motion


Har du et løb som du deltager i, en løbetur udenfor de almindelige mødetider, som du ønsker at medlemmerne kan tilmelde sig til, rettes henvendelse til formanden.


Når du opretter dig her under aktiviteter/løb, er det IKKE tilmelding til det pågældende løb, men blot en tilkendegivelse overfor dine løbekolleger om at du deltager og med det formål evt. at skabe muligheder for samkørsel og motivere andre til også at deltage.

Her er de førstkommende aktiviteter oplistet. Flere aktiviter kan ses her


Jan løber Halvmarathon nr. 100 og Brian Halvmarathon nr. 300
Oprettet: 19/4 24, 13:20 af Aage Christensen

17/8 2024, 10:00


Så er der igen lagt op til løbefest i 5 Tårns Motion.

Der er efterhånden langt mellem klub 100 (og +) jubilæer i blandt klubbens medlemmer, men nu er der lagt op til dobbeltjubilæum med løb fra klubhuset i Ellingelund.

Tilmelding sker her: https://www.5taarnsmotion.dk/?side=deltagere_brianjan

Se alle aktiviteter her.

Ved aktiviteter med betaling, gælder vore generelle betalingsbetingelserBetalingsinformationer  Betaling kan nu gennemføres med følgende betalingskort

            

- se handelsbetingelser nedenfor
.Uddrag af handelsbetingelser.
I henhold til lovgivning om internethandel skal vi gøre opmærksom på at betaling dækker deltagelse i løbet(eller kontingent) som beskrevet, og at der for aftale om betaling for idrætsbegivenhed(eller kontingent) ikke gælder 14 dages fortrydelsesret for betalingen.